Marknadsföring bok

Sedan min bok publicerades dagen före min 85-årsdag har jag jobbat med marknadsföring.

Det är något helt nytt för mig och känns lite konstigt att slå på trumman för sig själv. Egentligen skrev jag boken i första hand för mig själv och mina närmaste. Men när den väl kommit ut i handeln vaknar tävlingsinstinkten och jag hoppas att den också skall bli såld.

Till min glädje och förvåning passerade boken 100 sålda exemplar under den första månaden, men i den takten lär det inte fortsätta.

Historien om mig och min bok har också publicerats i Nerikes Allehanda och i Auris (Hrf:s tidning) och nu senast accepterde Boktugg mitt debutantporträtt för publicering. Läkartidningen har också intervjuat mig för ett porträtt till ett nummer i början av mars.

Sen har jag inga fler ideer. Hoppas att några fler läsare skall skriva recensioner till exempel på Bokus om dom gillar boken för nu gäller det väl att information om boken sprids mun till mun.

En kommentar till “Marknadsföring bok”

  1. En fantastisk dokumentation av vår tids historia. Att få veta hur det kunde vara att arbeta i Afrika som läkare är otroligt intressant. Hur vår samhällssyn förändrats. Ett stycke kvinnohistoria.
    Tack Britta för att du delar detta med oss!

Lämna ett svar